IP2M-841 Firmware upgrade en hoe

Belangrijke opmerking: We raden het bijwerken van de firmware van hetzelfde lokale netwerk. Als het mogelijk is, dan kunt u hardwire de camera in het netwerk in plaats van het gebruik van de draadloze verbinding. Dit voorkomt veel fouten en mogelijke schade aan de camera.

Open het gedownloade zip-bestand en kopieer en plak het bestand dat eindigt op Bin om ergens gemakkelijk te vinden, zoals uw bureaublad.


Meld u aan bij de webinterface van uw camera.

Vanaf de hoofdpagina klik op de "Setup" knop in de rechterbovenhoek van de pagina. Op het linker paneel op "Systeem" om het submenu te breiden selecteer "Upgrade".


In het hoofdvenster selecteert u de knop "Bladeren". Navigeer naar en selecteer het BIN-bestand we gekopieerd in de tweede stap. Dubbelklik op dit bestand of klik op "Open".


Klik op de knop "Upgrade" en de camera zal beginnen met het updaten van de firmware. Zodra de upgrade is begonnen niet uitschakelen van de camera of te sluiten of laat de pagina. Dit kan de camera beschadigen. Een voortgangsbalk verschijnt om u te laten weten dat het werkt. 


Een bericht wordt getoond onder de voortgangsbalk die de camera opnieuw wordt opgestart. Dit betekent dat de firmware heeft met succes een upgrade en zal opnieuw opstarten om de upgrade af te ronden.


Als de firmware-update mislukt, verschijnt er een bericht laten weten en vragen om de camera opnieuw op te starten.   Probleemoplossen: De meest waarschijnlijke oorzaak van de firmware te upgraden mislukken is de verbinding verbroken tijdens het upgraden of het verkeerde bestand werd gebruikt. Als de camera is draadloos, hardwire de camera in de router of het netwerk en probeer het opnieuw. Anders wordt het label op uw camera en zorg ervoor dat u de juiste firmware hebt gedownload.

 

Vennligst klikk på linken nedenfor for å laste ned firmware 

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

0 comments

Please sign in to leave a comment.